INTE SÅ KONSTIGT! - Karin Magnusson

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

INTE SÅ KONSTIGT!

Publicerad 2014-07-08 16:24:00 i Sjukdomen,

Det är inte konstigt att ingen blir frisk när dom har gått in i väggen.

Jag har inte haft ordentligt med pengar sen december. Mina föräldrar har fått lägga ut flera tusen för att ja skulle klara mina räkningar. Jag går på försörjningsstöd nu då försäkringskassan har krånglat sen jag blev sjuk i november,

Idag säger kärringen i telefon " du var ju dum som fortsatte och försöka att gå i skolan när du inte hade CSN för dessa 3 månader gör så du inte beviljas sjukpenning"

JA MEN FÖRLÅT FÖR FAN DÅ ATT JAG ÄNDÅ FÖRSÖKTE. JAG FÖRSÖKTE FÅ ALLT ATT FUNKA IGEN ÄVEN OM PENGARFRÅGAN VA DE ENDA I MITT HUVUD.

Detta ska överklagas då alla intyg från skolan och allt finns att ja fortsatte studierna.

Jag är så jäkla trött på detta. Det finns till och med på sjukintyg att uthållighet fysiskt,mentalt stort problem. tolerans för stress stort problem. förmåga att fokusera uppmärksamhet stort problem. förmåga att tänka stort problem. förmåga att lösa problem, oförmåga att planera stort problem. förmåga att fatta beslut stort problem. förmåga för koncentration stort problem.

Detta står de på mitt sjukintyg sen igår....

Jag säger faktiskt såhär att ibland förstår jag dom som slutar orka och begår självmord på grund av detta. (Rest in Peace) 

Jag känner själv att jag har ingen ork på grund av just detta. Jag har ingen ork , jag som inte grät innan har nu helt plötsligt gråtit 2 ggr på 2 dagar för att jag blir så jävla förbannad och bägaren bara rinner över hela jävla tiden.

Jag orkar inte mer, jag ger upp nu och skiter i allt!

FUCK YOU FÖRSÄKRINGSKASSAN!

 

 
 

 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela