Tårar. - Karin Magnusson

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

Tårar.

Publicerad 2014-05-11 17:46:49 i

 
I månader har jag inte kunnat dela en enda tår, inte när de hänt något hemskt.
Jag trodde att de var för att ja var stark men samtidigt vet ja att jag inte är de.
 
Att bara en fras kan göra så att man känner sig så illa emot så även om man inte gråtit för något på månader så kan den frasen göra så man får så ont i både själ och i hjärtat.
 
Jag fick gå från bordet för att ja kände att tårarna skulle börja spruta i vilken sekund som helst.
Jag är inte stark har inte varit de på så många månader men de kanske är på bättringsvägen nu när jag faktiskt kan känna mig illa emot av något någon bara säger.
 
Sen i november har ja inte kunnat känna mig riktigt så glad som jag alltid var innan och inte heller har ja kunnat vara ledsen.
Jag har varit ilsken , elak och blivit arg.
De blir jag fortfarande men i någon månad har jag kunnat kontrollera min ilska och bara kunnat räkna till tre så har ilskan blivit så mkt lättare att konrollera.
 
Samtidigt som jag känner att vissa saker börjar bli bättre så kan ja inte undgå att jag faktiskt blir mer och mer arg igen.
 
Detta är jag , Jag är Karin och jag är sjuk , Jag är deprimerad.
Jag har gjort så mkt för att ja ska må bättre men blir bara svårare och svårare då allt jag testar faktiskt bara är en sida som man vänder efter ett tag och suckar och säger " Jaha detta funkade inte heller"
 
Jag är så tacksam för att jag har mina vänner och familj , även om ja kanske säger  spydiga kommentarer, är allmänt elak så är de inte min mening.
Man ska inte skylla på saker för de men har ja ont i min själ och sådant och får för mycket press på mig så kan jag inte hjälpa detta.
 
Förlåt!
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: grannis

Publicerad 2014-05-11 17:59:41

Vet du vad? .Jag älskar dig så fruktansvärt mycket hjärtat. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Utan dig i min vardag är som en sommar utan sol. Jag kommer alltid att finnas vid din sida. Hålla din hand på dem mörkaste vägarna. Torka dina tårar i dem jobbiga stunderna. Love you darling. Puss på dig

Svar: Tack älskling , vet inte vad jag skulle göra utan dig <3
Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela