23 år gammal att... - Karin Magnusson

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

23 år gammal att...

Publicerad 2014-12-10 04:02:20 i Sjukdomen,

Mobilblogg...


Jag har så mkt i hjärnan och speciella tankar om allt som hänt för att få mig idag 23 år gammal att må såhär som jag gör.
Jag börjar med att det är ytterst få som känner mig, känner till större delen om vad jag har varit med om. Tror till och med att det är bara 1 eller 2 och det är mina två allra bästa vänner.
Dom dömer inte mig för hur jag är utåt sätt och dom dömer framförallt inte vad jag varit med om.
Det finns så mycket jag skulle vilja skriva ner till alla som en gång trott att dom känner mig utan och innan så alla kunde få se och förhoppningsvis förstå det jag går eller gick igenom vid olika situationer.

Jag skulle säkerligen kunna skriva en bok om allt.

Jag har nu få men de underbaraste vännerna som finns.
Jag har en familj som jag är så oerhört tacksam för.
Det viktigaste nu är att jag har små mål som hjälper mig mycket på traven.

Människor som inte känner sig manade att vilja förstå varför jag inte hör av mig eller liknande lägger jag på en hylla fortfarande om att det är något jag kommer sattsa på sen när jag har fått min skit ihop igen.
Det tråkiga med det är att det kan faktiskt ta år innan jag har löst allt men det går inte snabbare för att människor runt mig sätter press och gör mig obekväm i mig själv.

JAG VILL MÅ BRA!!
Frågor på de?


XoXo

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela