Karin Magnusson - september 2012

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

Snart hemresa!!

Publicerad 2012-09-30 22:44:59 i

Jag måste faktiskt säga att jag saknar att vara hemma , maten , familjen och mina vänner !
Om ca 20 min kommer taxin och hämtar oss här på hotellet och kör oss till flyg platsen , sen är de bara 16 h flyg innan jag får krama om mamma och pappa <3
Saknar dom något så galet faktiskt !

Hejdå los angeles , hej Sverige <3

Hey fat girl your boy is fiiine!!

Publicerad 2012-09-26 05:43:27 i

Haft en underbart trevlig dag på universal studios med min älskling , på vägen tillbaka till hotellet på tunnelbanan hände något mysko!
En stor svart kvinna börjar prata jätte högt och pekade på mig och Johan och börja prata om att han var snygg , sure inget med de men precis när hon skulle gå av så tog hon tag i min arm och sa "Hey fat girl , your man is fine , if you don't take him i Will take him" blev lite chockad med tanke på i Sverige går man inte direkt fram och kallar något "fat girl " visst bryr ja mig inte om någon tycker jag är tjock men lite kommer upp när man faktiskt känner att man är påväg åt rätt håll och gå ner i vikt . Så de var bara att hålla tillbaka tårarna och försöka se glad ut , de var ju inte bara jag som kollade lite snett på henne utan alla som hörde detta gjorde de , speciellt när de var så att hon faktiskt var större än mig . Men iallafall , bara ca 5 dagar kvar här men börjar faktiskt längta hem lite , saknar svensk mat och familjen !
Tycker de är väldigt synd här i Usa att de är så många hemlösa och drog påverkade människor , men de är ju något man får ta lite tyvärr .
Imorgon blir det grifith park med Johan, Negar och kanske nick, vi ska kolla på en djurpark och lite mer , sen får vi se om de blir lite festande på kvällen ;)

Hoppas alla har det toppen hemma :D
Lite bilder här ifrån kommer dyka upp :)


Liknande inlägg

Så trött...

Publicerad 2012-09-11 15:55:18 i

Är så trött på de mesta just nu ..
Vädret, sure, de är höst väder men ändå ?
Arbete, jobbar nu bara 1 gång i veckan 3 h så jävla trött på de att man inte kan hitta ett fast heltids jobb nu mera utan att ha långa utbildningar, ja utbildade mig i våras till något ja verkligen ville bli men nu är ja inte riktigt säker längre ifall de e något ja vill göra för ja får inte jobba inom de så mycket som ja vill ..
Sitta hemma är inget kul , är så galet jäkla trött på de..
Människor, missuppfattning ?
Kan inte människor bara ta o chilla ner när de gäller missuppfattning ?
Så fort man öppnar munnen så kommer missuppfattningen och dom förstår tydligen inte vad man menar även om man förklarar de TYDLIGT..

Jag behöver ett break och har aldrig längtat så mycket över att lämna Jönköping och detta land som jag gör nu!


Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela