Karin Magnusson - march 2013

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

Du umgås...

Publicerad 2013-03-24 23:29:35 i

 
En dag skrev någon om/till mig "Du umgås med dom för att dom har något du inte har , något du kanske aldrig kan få, något du inte kan ta hand om"
Detta är då riktat till att jag umgås med unga föräldrar , storsett de enda jag umgås med är unga föräldrar.
Två av dom är mina äldsta vänner och dom har jag känt sedan vi var 12-16 kanske och jag kan berätta att dessa vänner som är unga föräldrar är oftast så mkt mognare än människor i min ålder.(Då är mina vänner 1-3 år yngre än mig.
Och en News flash for you!
1. Jag umgås med dom för att dom är mina allra bästa vänner som jag ALDRIG bråkat med och ALDRIG ens dividerat med.
2.Nej , vem kan veta innan man ens försökt få barn ifall man kan få de ? Och de är nog de jag faktiskt är räddast för i livet att få veta att jag inte kan få barn *peppar peppar ta i trä".
3.Något jag inte kan ta hand om ? Dom som känner mig vet mkt väl hur mkt jag kan ta hand om andra. Det är de jag lever för , ta hand om alla andra , Mina vänners barn som de syftar på är mina ögonstenar, jag tror INTE mina vänner skulle lämna dom hos mig om jag inte skulle kunna ta hand om dom.
 
Sen har jag även fått dessa ord slängda i anstiktet " Du byter vänner som en annan byter underkläder!"
För de första måste du byta underkläder väldigt sällan vilket är väldigt ohygieniskt ;)
Och för de andra så nej jag byter inte vänner , jag tar avstånd ifrån dom jag inte känner ger mig något i livet.
Och jag byter inte utan jag är vän med alla gamla vänner (De flesta) men bara för att jag inte umgås med dom lika mkt som tidigare utan umgås med mina närmsta mer så betyder de inte att jag inte bryr mig om mina vänner jag inte umgås så mkt med.
 
Tack för mig , Tack till dom som faktiskt orkade läsa igenom allt jag skrev ;)
Bild på Mig, min älskade bästa fruga Jaccie & Millie bus med gravid mage <
 

Nerver som aldrig förr!

Publicerad 2013-03-03 15:55:57 i Allmänt,

Idag är jag riktigt nervös och mer kommer jag troligtvis bli. Imon är de första gången jag faktiskt gör något ja aldrig gjort förr, hoppa in i en klass som redan pluggat mkt innan jag kommer in.
Jag ska alltså börja plugga på heltid imorgon , imon är även första gången på minst 2 år jag inte är inskriven på arbetsförmedlingen längre, för nu , NU är jag student helt plötsligt.
Känns väldigt konstigt men de borde ju inte göra de då jag faktiskt har gått på den skolan i 12 veckor redan men nu blir de , ny klass, nya lärare , nytt sätt , nya lektioner.
Nerverna går igenom hela min kropp nu och ja måste leta skolböcker , allasaker till skolan och så, Nervös satan , men de blir nog bra tillslut!
Ha de toppen byebye!!

Liknande inlägg

"Medans alla är ute och super och letar ragg"

Publicerad 2013-03-02 00:04:14 i Allmänt,

Medans alla är ute och super och letar ragg ute på krogen så har jag och min Fruga varit hemma hos henne och bara haft de mys och pratat , ätit gott samt kollar på tv :)
Vi pratade om utgång tidigare idag men de slutade med att båda var så trötta och blev helt enkelt hemma mys denna fredagen till ära.

Idag fyller även min älskade syster år och de ska firas med förhoppningsvis fina paket om hon tycker om dom :D

Kom nyss "hem" till bästis lägenhet som jag lånar nu medans hon har andra saker för sig så nu blir de på med Paranormal Activity 4 för att avsluta denna härliga kvällen :)

Ha de gott och chilla med könet :D
byebye :D

Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela