Karin Magnusson - may 2014

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

Mobiluppladdning

Publicerad 2014-05-30 11:20:52 i

Min toppen helg till mitt älskade Motala kunde inte bli värre just nu . Ligger här med hög feber medans mina frugor är ute och hittar på massa saker... 
Men jag vill bli frisk så ligger här inne och sover stortsätt hela tiden , dricker vatten , tar alvedon och kollar febern. De är mina timmar per dag nu när ja e sjuk.. Aja nu ska ja ta alvedon och sova (för tusende gången) 


XoXo

Mobil uppladdning

Publicerad 2014-05-28 08:49:45 i

Igår på träningen kände jag mig så sjukt otaggad. Men tog tag i de och åkte till träningen ändå. Det var ju såklart hur skönt som helst efter men sen på kvällen kände ja mig tröttare än vanligt började få ont i halsen och har just nu mega ont i leder och nacke. Hade gärna bara suttit hemma och kurerat mig hos pappa nu när han äntligen är hemma men idag ska jag och grannen åka med min storasyster till Kalmar. 

Men iallafall igår märkte jag även att mina nya tränings byxor börjar bli förstora så nu känner man sig lite mer taggad till träning och inte äta lika mycket :) idag började jag dagen med en shake från herbalife.

Nu fixa mig!!

XoXo sjuklingen

Liknande inlägg

Kom igen då!!

Publicerad 2014-05-26 15:51:22 i

Denna helgen har varit så toppen , min kära bästis kom från Motala och så firade vi henne till 1000!
 
Men nu ska en ny träningsvecka komma och ja har mät midjan nu för att faktiskt försöka få mer koll på om vikten och fettet försvinner!
 
Midjemått : 104 cm
Bystmått: 113 cm
Höft/buk mått: 114 cm
Rumpa: 113 cm
Lår: 67cm
Arm: 33 cm
 
Och nu ska mycket av detta bort!
Eller i alla fall få mer muskler och se lite mer fit ut :)
 
På onsdag åker jag och min andra hälft med syster till Kalmar då hon ska på arbetsintervju och sen tar vi roadtrip till Motala på torsdag eller fredag för att vara barnvakt och umgås med min wifie :D
 
Jag mår bättre när jag får umgås med mina underbara och även nu när ja kommit igång med träning och nyttigare mat :)
 
Förlåt för seg uppdatering men försöker så gott som möjligt, vill ju gärna hitta någon som är duktig på att göra bloggen med ;)
 
Så är de någon som är duktig på d får ni gärna slänga iväg n kommentar :)
 
 

Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela