Karin Magnusson - june 2014

Karin Magnusson

Dream it , Earn it , Live it

Det går snabbt i hockey..

Publicerad 2014-06-17 14:50:54 i Allmänt,

... Som min kära granne brukar uttrycka sig.
Just nu sitter jag på Lernia och går en arbetsmarknads förberedande utbildning, började igår och kommer gå här på 50%.
Och just nu håller vi på med att skapa ett eget företag och jag känner kruten jag har i mina fingrar när jag skriver.
Men sen fastnar ja bara på allt annat man måste tänka på efter man skrivit om affärsideén.
 
Men som sagt affärideén är klar och de känns bra i och med att vi ska sitta med de på torsdag när vi har hemstudier.
då blir det ju inte lika mycket jobb iallafall.
 
Jag ber om ursäkt att jag blivit så dålig på att skriva i bloggen igen då jag haft så sjukt mycket att göra och samtidigt varit så sjukt trött varje jäkla dag men får ju skylla mig själv då jag faktiskt glömt ta mina tabletter.
Så lätt irriterad,arg Karin har de varit här i någon vecka. Men idag var ja ju faktiskt duktig och kom ihåg tabletterna i sista sekunden typ.
 
Midsommar på fredag och det ska bli så skönt för jag ska bara åka ut till mamma och pappa med grannen och bara vara, släppa allt och ligga ute i solen.
Sen eftersom jag fyller år den 28/6 så blir de firande av mig tror jag, jag DÖR snart av spändhet för alla tjatar om de presenter dom köpt till mig och att jag kommer bli så glad och sådant.
 
De gör ju verkligen inte så jag inte vill ha dom snabbare ;)
 
XoXo

Ett årsedan.

Publicerad 2014-06-15 02:06:56 i

För ett år sedan fick jag för mig att gripa in , för ett år sedan hamnade ja på sjukan med ett jack i pannan och stora sprickor i handleden. De va början på att allt startade igen. Blev sjukskriven , och bara de tog på mitt psyke så mycket att ja inte visste vad ja skulle ta vägen. I månader och fortfarande nu ett år senare har jag problem med handleden och även problem med mitt huvud. Jag klandrar ingen för utom mig själv, jag tog själv steget att ingripa i berusat sammanhang , jag får stå för de helt själv. Men jag försökte även om de blev så fel i slut ändan. Jag ber även de inblandade om ursäkt ifall mitt ingripande skadade eller gjorde så de blev något fel. 

Jag får stå kastet själv att ja blev så dålig som jag sen blev. 

Men för ett år sedan iallafall var jag på akuten och läkarna har inte gjort något vettigt åt de.  Ta mig ifrån dessa tankar tack.Liknande inlägg

Känslan

Publicerad 2014-06-12 12:11:37 i

Att må bra i sig själv är en självklarhet att man ska kunna göra. I lite mer än ett halvår har jag och fram och tillbaka till min kurator flera gånger i veckan eller minst en gång i veckan. Idag sa hon till mig , " jag trodde aldrig du skulle åstadkomma så mycket som du gjort detta halvåret , du har tagit tag i så mycket och jag är så stolt över dig. Du är på bättringsvägen och de märks så väl. Så vi bokar ingen ny tid nu för att prata utan du får höra av dig när / om allt börjar kännas tyngre igen". 
På lite mer än ett halvår har hon följt mig genom all min skit jag gått igenom tidigare och hjälpt mig så mycket så jag kan reda ut saker och ta tag i saker själv. Jag är evigt tacksam för allt hon hjälpt mig med. 

Jag ser allt ljusare nu , från att varit helt på botten har jag tagit väldiga steg på stegen tillbaka. Det är jätte långt kvar de vet jag själv men jag kämpar och tar en dag i taget för att eftersträva de jag känner att jag vill komma till. 

För er läsare som alltid känner " jag kan inte , ingen vill lyssna på mina problem, finns dom som har de värre" slå er lite lätt på nästippen , mår du dåligt eller känner att du inte bidrar något till världen. Du har så fel , det finns så många anledningar i varför just du ska kunna lyckas här i livet. Det är inte normalt att gå runt och må dåligt , jag själv har fått förstå de , hur litet problemet än är så finns de alltid någon som ska kunna lyssna på vad just du har att säga!! 

Fortsätt gärna följa min resa , jag har varit på botten men är påväg uppåt!! Om

Min profilbild

Karin

Född -91, har en nyanställning som fritidsledare genom arbetsförmedlingen. Kämpar med min psykiskaohälsa. Jag skriver öppet om mina tankar och funderingar om olika saker i livet samt min psykiskaohälsa. XoXo

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela